Борислав Михайлов: Момчетата играха много добре

Горд съм с този отбор, заяви футболният шеф

Борислав Михайлов: Момчетата играха много добре | StandartNews.com

Палермо. Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов е изключително доволен от играта на националите ни срещу Италия и бе поредният, който заяви пред БНТ, че не заслужавахме да загубим.

„Играят много добре момчетата", подчерта Михайлов. "Особено през второто полувреме. Но ни липсваше късмет – точно за това си говорихме на летището преди да заминем. Италия не ни излъга, въпреки че през второто полувреме играхме по-добре от тях. Със сигурност във всеки вид спорт трябва късмет. Мачът можеше да свърши 0:0 или 1:1 и никой нямаше да бъде недоволен."

„Наистина играха добре. Всички в ложите казаха, че не сме заслужавали да загубим. На нас обаче ни трябват точки. Имаме още три мача, от които трябва да вземем девет точки. Ядосвам се не само заради загубената точка или точки, а и заради самочувствието на момчетата. Може и сензационни да звучи, но те играха по-добре от Италия в Италия. Но аз съм си емоционален."

Боби Михайлов коментира и предстоящите двубои на националите ни, но си остави вратичка, заявявайки, че целта пред отбора остава първенството през 2016 г. „В Армения ни очаква мъжки двубой, но, ако играем по този начин, няма да имаме проблеми. Горд съм с този отбор. Но целта ни остава 2016-а."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай