Боби чу Петев за две минути

Боби чу Петев за две минути | StandartNews.com

Имам оферта и от български тим, призна треньорът

Нямам оферта да поема националния отбор, обяви днес Ивайло Петев. Треньорът, който скъса с АЕЛ, е един от основните кандидати за заместник на Любослав Пенев.

"Говорихме с Борислав Михайлов по телефона. Питаме за работата в Кипър, дали следя българското първенство и националния отбор. Това продължи 2 минути. Поласкан съм. Националният отбор е над всичко. Дали ще бъда начело на него или на клубен отбор - пак си слагам главата в торбата. Треньорът зависи от резултатите", разкри Петев. Той призна, че може да се завърне у нас и начело на клубен отбор.

"Всичко може да се случи. В близките дни ще взема решение, което е най-добро за мен. Имам оферти и съм почти наясно какво искам да правя. Доста съм мислил", продължи Ивайло. Той потвърди, че е отрязал Георги Иванов преди време, защото е бил обвързан с АЕЛ. Същото се е повторило и с азери. Освен това в Кипър са го търсили за мнение за играч на "сините" - Цветан Генков.

"Забравих за случката на "Герена". Знам, че това не бе срещу мен. Надявам се в бъдеще феновете да видят този "Левски", който познават", каза още той.

Петев отсече, че няма да допусне някой да му се бърка в работата, ако поеме националите. "Не е приятно това нещо, което се случи около Изпълкома, но мисля. Това са достойни хора и ще намерят изход. Бойкот на футболистите е немислим. Те защитават името на България и това е дълг. Гледах мачовете, но не мога да кажа какво липсва на отбора", завърши Петев.

Домусчиев: Няма как да срещна Пенев

Няма как да се засечем с Любослав Пенев, нито ходи на местата, където аз стъпвам в чужбина, нито в България, отсече благодетелят на "Лудогорец" Кирил Домусчиев. Той бе върнат към темата от Цветанка Ризова.

"Интересен въпрос е защо сега говори тези неща. Имаше Изпълком, на който не дойде. Прояви високомерие. Ти си му работодател и той трябва да го направи. Аз още тогава исках да го сменим. Знаех, че нещо ще се случи с Малта. Лечков и Михайлов обаче бяха хората, които го защитиха и поискаха да му се даде още един шанс", каза още бизнесменът.

Той обяви, че "Лудогорец" ще има нов стадион до края на идната година, а освен това започва и разширение на базата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай