Бивш вратар на ЦСКА стана шеф на "Вихрен"

Бивш вратар на ЦСКА стана шеф на "Вихрен" | StandartNews.com

Бившият вратар на ЦСКА Радостин Станев е новият изпълнителен директор на ФК "Вихрен". Той бе представен от кмета на община Сандански Кирил Котев на пресконференция,на която присъстваха членовете на Управителния съвет Георги Георгиев и Ивелин Терзийски.

Новият шеф сподели, че няма да му е лесно, но с много работа и усилия ще се постигнат добри резултати. Акцентът ще е развитието на детско-юношеската школа, защото тя е "кръвоносната система на всеки клуб". Станев каза още, че ще работи за връщането на доверието към клуба, да няма конфликти, да се обединят всички страни в името на добрите резултати. Той подчерта, че не е в Сандански за финансови облаги, а заради любовта към футбола и от уважение към кмета Кирил Котев.

Станев сподели, че желанието му е всичко относно финансирането да бъде прозрачно. За целта е необходимо да бъде назначен касиер – счетоводител. 80 хил. лв. са гласувани от общинския съвет за тази година за издръжка на клуба. Кметът Кирил Котев допълни, че желанието и целта му е в общината да се създадат условия за масов спорт за децата, които да се развиват и да им се даде шанс за постигане на по-високи успехи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай