Без шум. Ливърпул готви грандиозен трансфер

Праща делегация до Аржентина за Луис Диас

Без шум. Ливърпул готви грандиозен трансфер | StandartNews.com

Очертава се изненадваща драма на финала на януарския трансферен прозорец.

Без много шум, Ливърпул се доближава до привличането на крилото на Порто Луис Диас.. Колумбийският национал ще бъде в Аржентина, където е следващият мач на  Колубмия от световните квалификации след двубоя с Перу тази вечер.

Поради тази причина мърсисайдци изпращат делегация, която да му направи медицинските прегледи там. Фактът, че Диас е в Южна Америка, създава логистични проблеми за Ливърпул който трябва да се справи с тях до затварянето на трансферния прозорец в понеделник.

"Червените" са планирали да привлекат 25-годишния футболист през лятото, но са разбрали, че ако не действат сега, в края на сезона той ще отиде в друг клуб.

Тотнъм преговаряше за Диас последните дни и беше готов да плати исканата от Порто трансферна сума, но късната намеса на Ливърпул е променила изцяло ситуацията, тъй като играчът е заявил, че предпочита трансфер на "Анфийлд".

Ако се стигне до трансфер, мърсисайдци ще платят 45 милиона евро твърда сума плюс 15 милиона в леснодостижими бонуси. Те са изпратили официална оферта към Португалия, но ръководството на Порто още не я приело и договорка между двата клуба на този етап няма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай