Betmarket - Време е за различната платформа за залози

Време е за нещо различно на пазара на онлайн залозите у нас

Betmarket - Време е за различната платформа за залози | StandartNews.com

Време е за нещо различно на пазара на онлайн залозите у нас. В последните две години конкуренцията в този бизнес се засили сериозно, като вече двуцифрен брой лицензирани оператори предлагат услугите си на територията на страната. Към тях се присъединява и още един бранд със сериозни намерения и със заявка да остави своя отпечатък. Името на най-актуалния букмейкър е Betmarket, като още преди официалния старт потребителите бяха заинтригувани какво ще получат този път. Мотото на компанията е “Аз идвам. Аз съм по-различен”, като дава обещание да се отличава от всичко, което намираме сред бетинг платформите в България за момента.

Това не е лека задача, тъй като насищането на пазара за толкова кратък период от време до известна степен разглези потребителите. Всеки следващ букмейкър, който получава лиценз да развива дейността си онлайн, се стреми да покаже нещо отличително от самото начало, за да спечели играчите. И Betmarket не е изключение, като от компанията полагат усилия да впечатлят буквално от първите дни на официалната си активност в интернет.

Всеки играч се интересува от бонусите

Естествено, това, което печели вниманието почти на мига, са офертите. Те са особено щедри за новите клиенти на букмейкъра, а очевидно поне в първите дни и седмици от дейността на Betmarket всички ще бъдат такива. От компанията са наясно с очакванията и са подготвили 100-процентови бонуси за регистрация, за да дадат вдъхновение за нова игра на любителите на хазартната емоция. Стартови промоции са предвидени в трите основни направления, в които развива дейността си новият оператор - Спорт, Казино, Бинго.

И като стана дума за това, именно последната категория е основният акцент в платформата. Тук със сигурност букмейкърът дава заявка да бъде различен от всички останали. Бингото, разбира се, присъства и в други хазартни сайтове, но някак остава на заден план. А при Betmarket именно тази игра застава в центъра на концепцията. Все пак бингото е любимо развлечение на хиляди, които обичат да се пробват в игрите на шанса. Не е нужно да се разучават правилата на покера или блекджека, достатъчно е да се вземе фиш с една или повече групи от 15 числа и да се чака усмивката на Фортуна. Не е същото като тотото, защото в бингото играта не спира, а печалби се раздават постоянно.

Това, че компанията акцентира върху този тип хазартно развлечение, не е случайност. Все пак близо четвърт век компанията, която стои зад най-актуалния букмейкър, развива бизнеса си именно в бинго залите. Сега идва ред този опит да се пренесе и в онлайн среда, където, естествено, това няма да бъде единственото развлечение.

По-високите коефициенти винаги имат значение

Спортната секция на BetMarket.bg също заслужава внимание. В нея няма открием липсата на нито едно голямо и значимо първенство или състезание, било то във футбола, тениса, баскетбола или бойните спортове. Това, което има голямо значение за потребителите, са високите коефициенти. А те без съмнение присъстват в най-новата бетинг платформа в страната. За избрани събития се определят завишени ставки, които дават шанс на потребителите за още по-добри печалби. Така че има предпоставки това да не е просто поредният, а един различен букмейкър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай