Bet365 фаворизира Лудогорец при гостуването на Динамо Брест

Победителят ще се класира за груповата фаза на турнира

Bet365 фаворизира Лудогорец при гостуването на Динамо Брест | StandartNews.com

Шампионът на България Лудогорец гостува на Динамо Брест в четвъртък вечер от 21:00 часа в плейофен мач от турнира Лига Европа. Победителят ще се класира за груповата фаза на турнира, а букмейкърският гигант Бет365 дава сериозно предимство на разградчани. Тимът на Павел Върба е фаворит в сблъсъка с шампиона на Беларус, като „зелените“ имат доста по-голям опит в Европа от своя опонент. Само с bet365 kod от 7sport може да имате достъп до всички актуални промоции на букмейкъра, като за тази среща са валидни много от бонусите на компанията.

След като отпадна от турнира Шампионска лига във втория предварителен кръг от датския Мидтиланд, отборът на Лудогорец имаше огромен късмет, след като при жребия за квалификациите на Лига Европа прескочи един кръг до плейофите на турнира. На практика „зелените“ ще дебютират в четвъртък вечер в новия сезон на турнира. През миналата кампания Лудогорец достигна до 1/16-финалите на надпреварата, като отстъпи на италианския гранд Интер. От друга страна, тимът на Динамо Брест не може да се похвали с големи успехи в Европа. Стигането до плейофите на този турнир е сериозно постижение за беларуския шампион, който през миналата кампания спечели титлата в страната, слагайки край на хегемонията на БАТЕ Борисов.

Отборът на Динамо Брест се присъединява в Лига Европа, след като отпадна в третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Беларуският шампион загуби с 0:1 от Макаби Тел Авив на стадион „Блумфийлд“. Куриозното е, че футболист на Лудогорец елиминира Динамо, след като преотстъпеният под наем в Макаби – Дан Битон, вкара единственото попадение в срещата от дузпа в 50-ата минута. Иначе за да достигне до третия квалификационен кръг на ШЛ, Динамо Брест отстрани отборите на Астана и Сараево след домакински победи съответно с 6:3 и 2:1. Това показва, че беларуският първенец играе силно на собствен терен. Определено Лудогорец трябва да внимава в предстоящия мач. Домакините са в серия от две поредни победи, след като в беларуската лига записаха успехи срещу БАТЕ с 4:2 и срещу Енергетик- БГУ с 2:1.

Настроението в лагера на Лудогорец също ще бъде добро. Гостите спечелиха пет от последните си шест мача. В миналия кръг на efbet Лига, воденият от Павел Върба отбор победи Берое с 2:0 и се изкачи на първото място в българския шампионат. Лудогорец бе фаворит на bet365 да запише успех срещу старозагорци и показа по-голямата си класа, като с два гола реши срещата до почивката. Сега „орлите“ насочват вниманието си към турнира Лига Европа. Лудогорец има нужда от само един успех за поредно участие в груповата фаза на състезанието. Шампионът на България се представи много добре в груповата фаза на турнира миналия сезон, като бе изправен срещу отбори от ранга на Еспаньол, ЦСКА Москва и Ференцварош. Всички български футболни фенове искат нови емоции през есента в европейските клубни турнири и Лудогорец е длъжен да ги достави. Разградчани имат много по-класен отбор от Динамо Брест и всеки сезон играят срещу солидни опоненти в Европа, така че трябва да демонстрират потенциала си при визитата в Беларус.

„Орлите“ трябва да подходят много концентрирано в срещата и да играят организирано. Тъй като победителят се решава в един мач, то всяка грешка може да струва много скъпо. Лудогорец има опитни футболисти в състава си, като голяма част от тях са играли не малко мачове в Европа. Очакваме българският шампион да има поводи за радост след двубоя срещу Динамо Брест и отново да бъде част от груповата фаза на Лига Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай