Бербо се оказа скъп за новак

Бербо се оказа скъп за новак | StandartNews.com

Митко ще взриви съблекалнята, плаши се босът на "Борнемут"

Президентът на "Борнемут" Джеф Мостин изчетка звездата на родния футбол Димитър Бербатов пред медиите в Англия. Босът на новаците във Висшата лига заяви, че слухът, който свързва Бербо с "черешките" му е любим.

" Много е хубаво, че ни свързват с футболист, който е играл за "Тотнъм" и "Ман" Юн. Той се представи прекрасно срещу "Арсенал" в Шампионската лига", заяви Мостин пред "Мирър".

Трансфер на Бербо обаче е илюзорен. Счита се, че голямата заплата на Митко е основната причина за това. Според английските медии неговите финансови изисквания са от порядъка на 100 000 паунда на седмица, което е далеч от възможностите на новаците в елита на Англия.

"Смятам, че мениджърът Еди Хауи, неговият асистент Джейсън Тиндал и изпълнителният директор Нийл Блейк ще продължат да търсят играчи, които пасват на профила на този клуб. Успехите ни идват от факта, че търсим футболисти с определен характер, които осъзнават какъв отбор сме", обясни Мостин. Друго негово опасение е, че подобен трансфер може да наруши баланса в съблекалнята на тима.

"Разполагаме с много задружна съблекалня и не искаме да направим нещо, което може да я разстрои или дестабилизира", завърши Мостин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай