Бербо фалира английски тим

Бербо фалира английски тим | StandartNews.com

Шефът на "Сион" резервира билети до София

Скромният английски тим "Бристол Сити" също си направи устата за Димитър Бербатов. "Червеношийките" са отправили оферта към него разкриха шефовете на клуба пред феновете. За сега обаче без резултат. Причината за това е, че Бербо им поискал доста солидна заплата - 3 млн. паунда. Тимът от "Чемпиъншип" обаче не може да си позволи да пръсне толкова пари за един футболист. "Ще фалираме", отсичат англичаните и се надяват Бербатов да размисли.

В Швейцария пък твърдят, че Кристиян Константин вече е резервирал билети за София. Култовият президент на "Сион" до петък ще се срещне лично с Бербатов, за да го накара да дойде в страната на часовниците. Константин обяви, че отборът е ялов. Той побесня след загубата 1:3 от "Йънг Бойс". "Л...а! Играем все едно сме на контролни мачове. Треньорът си върши работа, но трябва да стегне малко играчите. Имат нужда да им се дръпнат юздите. Иначе сме като плюшени мечета - изглеждаме добре, но всеки ни подхвърля и мачка", скочи бившият вратар.

В "Сампдория" също не са се отказали от Бербатов. Италианците обаче също като англичаните чакат да наближи края на пазара, за да може Митко да се притесни за бъдещето си и да намали личните си условия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай