Бербатов желан и от "Вердер"

Бербатов желан и от "Вердер" | StandartNews.com

Спекулациите около бъдещето на Димитър Бербатов продължават с пълна сила. Авторитетният немски вестник "Билд" излезе с информация, че нападателят е на първо място в списъка на "Вердер" (Бремен), позовавайки се на свои източници в клуба. "Бременските музиканти" се включват едва сега в битката, тъй като бяха напуснати изненадващо от Франко ди Санто. Аржентинският стрелец пое към "Шалке" преди дни.

Мениджърът на Бербатов Емил Данчев до момента отказва всякакви коментари относно бъдещето на клиента си. Бившият български национал игра за последно в "Монако" и все още е без отбор, след като бе освободен от френския тим.

По-рано днес Стилиян Петров коментира слуховете, че е посъветвал лично борда на "Астън Вила" да се обърне към благоевградчанина. В отговор на фен на "Вила" в Туитър, Стенли шеговито казва, че Бербатов е достатъчно доказан, за да има нужда от каквито и да е препоръки.

От своя страна бирмингамци са на път да си осигурят услугите на Емануел Адебайор. Тогоанецът се познава отлично с мениджъра на "Астън Вила" Тим Шерууд, тъй като двамата работиха заедно в "Тотнъм" преди година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай