Бербатов: Важното е отборът да печели (ВИДЕО)

Бербатов: Важното е отборът да печели (ВИДЕО) | StandartNews.com

"Не е важно какво правя аз, важното е отборът да печели. Сега мислим за другия ни мач, а той е с Борусия Дортмунд. Това е много силен отбор и за него трябва да се подготвим добре, а после да мислим и за останалите дербита". Това каза Димитър Бербатов след като вкара първия си гол за отбора на ПАОК и беше в основата за обрата с 2:1 при гостуването на "Атромитос", пишеtopsport.ibox.bg.

Той започна в трети пореден мач за първенството на пейката и влезе малко преди 60-та минута, защото все още има да наваксва във физически план. Но след това представяне, наставникът Игор Тудор му гарантира титулярно място срещу Дортмунд.

"Все още не мога да ви кажа много неща за мача с Борусия. Но е ясно, че в него Бербатов ще е титуляр", коментира хърватският наставник на ПАОК веднага след успеха над Атромитос.

Бербатов започна да показва класата си в четвъртия си мач за ПАОК. Българският нападател на практика поднесе победата на своя тим след като се отличи с гол и решаващо участие при второто попадение за успеха с 2:1 над Атромитос, въпреки че престоя на терена малко повече от половин час.

Родната звезда започна мача на пейката, но се появи в 58-та минута. Малко по-късно домакините отбелязаха за 1:0, но в 72-та минута Бербо изравни.

Битката вървеше към равенство, но отново нападателят блесна, за да донесе трите точки на гранда от Солун. Той спря една топка в наказателното поле и непокритият Роберт Мак нямаше как да сбърка в 90-та минута, за да направи резултата 2:1.

Така ПАОК събра 10 точки след третата си поредна победа, а откакто Бербо е в тима, той постоянно печели в първенството. Това му отрежда третата позиция след грандовете Олимпиакос и Панатинайкос. Атромитос пък е в долната половина на таблицата, като е на десетата позиция с 6 точки и това беше трета поредна загуба за този тим, пише gong.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай