Бербатов съжалява, че се е пенсионирал

Може би избързах повече, отколкото трябва

Бербатов съжалява, че се е пенсионирал | StandartNews.com

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов,  който се оттегли от футбола миналата година - на 38 години, призна, че може би е избързал с това решение. В това го убеждава представянето на ветераните в Серия А Кристиано Роналдо (Ювентус) и Златан Ибрахимович (Милан). Португалецът тези дни стана на 35 години, а шведският нападател е на 38.

"Роналдо навърши 35 години тази седмица и все още е на върха на играта си. Той вкара 33 гола в толкова много мачове за Ювентус този сезон, което е феноменално. Роналдо каза, че иска да играе на най-високо ниво до 40 години. Виждам го как прави това. Райън Гигс игра за Юнайтед на 40 и, когато имате добри треньори около себе си, които знаят как да ви менажират, е възможно", коментира българинът за "Бетфеър".

"Португалската звезда все още е в разгара на силите си и за мен е радост да го виждам. А 38-годишният Златан Ибрахимович също се представя блестящо. Наскоро се запитах дали не се пенсионирах твърде рано. Но трябва да слушате тялото си и да знаете кога да спрете", допълни Бербатов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай