Бербатов отговори на Боби Михайлов. Ще работят ли заедно?

Различни поколения сме, начините ни на мислене са различни, заяви бившият нападател на "Манчестър Юнайтед"

Бербатов отговори на Боби Михайлов. Ще работят ли заедно? | StandartNews.com

Димитър Бербатов отговори на Борислав Михайлов, ден след като стария нов шеф на БФС заяви, че е готов да го приеме в екипа си и заедно да работят за бъдещето на българския футбол. Не съм карезлия, не пазя в себе си лошото, каза Михайлов.

Ето отговорът на Бербатов.

Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" е категоричен, че това е невъзможно.

"Никога няма да работя с Михайлов. Имам си хора и екип, с които искам да работя. Различни поколения сме, начините ни на мислене са различни, вижданията ни за някои неща са тотално различни. Това никога не може да се случи."

Бербатов отново заяви, че има нередности при избирането на Михайлов: "Конгресът не се проведе, както трябва и беше омаскарен, особено накрая, когато по устав трябваше да има балотаж и не се случи, затова ще има обжалване в съда. В протокола трябва да пише това, което всички чухте на аудиозапис на конгреса, ако е друго, значи е фалшифицирано."

Бербатов отхвърли обвиненията от Йордан Лечков и Венцеслав Стефанов, че се е плащало делегати, за да гласуват за него: "Това е тактика за отвличане на внимaнието от по-важните неща, които току-що казах. Не намирам думи да коментирам тези приказки на тези хора. Това дори не трябва да е интересно", добави Бербатов, предава bTV.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай