Батков за наказанието на Моци: Смях, смях, смях

Батков за наказанието на Моци: Смях, смях, смях | StandartNews.com

Собственикът на "Левски" Тодор Батков атакува "Лудогорец" като заяви, че именно хората в ръководството на шампиона диктуват решенията на Българския футболен съюз. Повод за думите на адвоката е наказанието от БФС, което бе наложено на Козмин Моци за изцепките на бранителя по време на двубоя с Литекс.

Моци вилня на стадиона в Ловеч при загубата 0:1 от "Литекс", но бе наказан само за един мач. Защитникът ще е на линия за дербито с "Левски" в неделя. Румънецът ще изтърпи наказанието си в мача с "Литекс" за Купата. Моци отнесе глоба от 3000 лева за "неприлични жестове без форма на дискриминация".

"Смях, смях, смях, смешно решение, което не почива на нормативната база. А ние знаем нормативната база, защото сме една от постоянните жертви. Ако наш футболист допусне такава издънка като звездата на "Лудогорец", какво ще се случи? Нямаше да е това, което видяхме всички. На шега подхвърлих, че БФС трябва да си премести седалището, ама да вземат да го прехвърлят, то е ясно, че там се взимат решенията", заяви Тодор Батков след равенството 1:1 с "Хасково" за Купата на България. "Сините" се класираха за полуфиналите в турнира с общ резултат 4:1, а в края на седмицата излизат именно срещу шампионите в двубой от А група.

"Ако на „Герена" се бе случило това с бомбичката? Абсолютно несправедливо решение. Абсолютен двоен аршин. Явно е, че "Левски" и ЦСКА са недолюбвани. Ако може, да ни няма и новите герои да са вся и всьо. Ние не предлагаме луксове, екстри, нямаме пътувания до Европа, уикенди...", добави адвокатът относно наложеното наказание и на "Литекс". "Оранжевите" са глобени с 3000 лева за бомбата, която техни фенове хвърлиха на терена до защитника на "Лудогорец" Александър Барт. А след нейното избухване се наложи французинът да получи медицинска помощ.

Относно срещата с "Лудогорец" в неделя: "Излизаме, за да играем като равен с равен. За трите години на "Лудогорец" в „А" група, сега им е четвъртата, мисля, че имаме най-голяма успеваемост срещу тях. Задължително трябва да вземем точки в Разград, което не е трудно, както забелязахме. Надявам се там да е добър теренът. Отборът играе добре, засега нямам основания да не съм доволен от работата на Стойчо Стоев", добави Тодор Батков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай