Бандаловски шокира ЦСКА

Бандаловски шокира ЦСКА | StandartNews.com

София. Иван Бандаловски се появи със сак на "Армията" в петък сутринта, но секунди преди автобусът да потегли към Етрополе, направи стринт към колата си и отпраши в неизвестна посока, видя репортер на "Стандарт". Пред хората от клуба той обясни, че е възникнал неприятен семеен проблем.

"Сега ще тръгнат какви ли не слухове, какво може да направим", вдигнаха рамене служители на ЦСКА, свидетели на случката.

Както е известно, Бандата минаваше за нежелан от новия треньор Христо Стоичков. Всъщност Камата не желае нито една от звездите със заплати от 20-30 000 лева, с каквито беше пълно на Армията досега. Отлъчените от него Апостол Попов и Костадин Стоянов обаче контраатакуваха вчера. Точно в 9,45 адвокатът им Петър Величков внесе документ в клуба за прекратяване на договорите им по вина на ЦСКА. Стоянов има да получава 8 заплати, а Апата - 3. Не е плащано и на друг напуснал - Мартин Камбуров, а на прицел е и вратарят Томаш Черни. За тима на Камата ще играят само футболисти с максимална заплата 6-7000 лева, като ще има допълнителни бонуси при участие и победи.

Иначе самият Стоичков не се качи в автобуса за Етрополе. Той вероятно ще пристигне в любимия си балкански град с личния автомобил. Групата на ЦСКА беше водена от помощниците му Стефан Генов, Петко Петков и Стоян Йорданов. Всички досегашни директори бяха на "Армията" като само Майкъла се поздрави с момчетата докато Емил Костадинов беше седнал на кафе пред ресторанта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай