Балотели: Разправиите са нещо нормално

Балотели: Разправиите са нещо нормално | StandartNews.com

Милано. Лошото момче на футбола Марио Балотели заяви, че хората трябва да спрат да правят сензации от това, че той често се забърква в разни скандали по време на тренировки или на терена.

 

Нападателят на Милан доста се е разправял със съотборници и треньори в миналото, и най-вече с Роберто Манчини в Манчестър Сити. Балотели заяви, че това е нещо съвсем нормално във футбола.

 

23-годишният играч добави, че липсата на сензационни заглавия в Италия по тези въпроси показват и различията в отношението на различните държави.

 

"За жалост някои хора правят голям въпрос от тези неща", започна интервюто си за FourFourTwo италианският национал.

 

"Хората постоянно се разправят на работа, защо футболът да е по-различен? Най-важното е след това всички да продължават напред без проблеми. Така ставаше винаги и в Сити", продължи Балотели.

 

Супер Марио преди е работил с Роберто Манчини в Интер преди двамата да се озоват в Манчестър Сити. Балотели заяви, че отново би работил със своя сънародник въпреки разправиите между тях.

 

"Не съм говорил с него откакто напуснах Сити. Но той е зает в Турция, нали? Харесвам го, той е много важна фигура в развитието ми като футболист. Харесвам го като човек и треньор. Е, да, имало е недоразумения между нас, но нищо лошо. Случва се. Не мисля, че и той прави голям проблем от това. Дали бих работил пак с него? Да", разбира се", призна още нападателят на Милан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай