Бадема обратно в ЦСКА: Дано спрат лъжите

Бадема обратно в ЦСКА: Дано спрат лъжите  | StandartNews.com

София. Разтрогналият наскоро с ЦСКА Емил Гъргоров се върна обратно в отбора. В четвъртък играчът ще замине за Холандия, където ще се присъедини към подготвителния лагер на "армейците".

Нападателят приключи взаимоотношенията си с "червените", като преди това се скара с наставника Стойчо Младенов. Причината - неполучени заплати. Гъргоров имаше претенции към своя треньор, който според него не бил достатъчно остър в отношенията си с ръководството. Очевидно неприятната случка между двамата вече е забравена, но не така стоят нещата с шефовете на клуба.

Гъргоров постави едно условие - хората от ръководството да спрат да лъжат за пари. В близките дни се очаква футболистът да подпише нов договор с тима от Борисовата градина.

"Имахме дълъг разговор със Стойчо Младенов и му казах, че се връщам, но при условие, че спрат да лъжат момчетата. Надявам се повече да не лъжат момчетата", коментира Гъргоров за Гонг.

"Доста трудно ми беше, с доста хора говорих и трудно взех това решение. Връщам се заради момчетата, заради феновете и в името на ЦСКА", добави опитният футболист.

"Със Сашо Тодоров и Томов няма да контактувам много-много. Мисля, че това е най-добрият вариант. Само с момчетата и Стойчо Младенов съм говорил. Вальо Илиев може би най-много повлия върху моето решение. Връщам се и се надявам всичко да се оправи", каза още Бадема.

"Предполагам, че утре ще замина за Холандия, но все още не знам със сигурност. Мисля, че контактът със собствениците и шефовете на ЦСКА ще бъде сведен до минимум. Всичко, което е излязло от моята уста е вярно. Поне съм направил едно добро нещо за моите колеги. Надявам се и на терена да помогна и да радваме фенове", сподели още нападателят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай