Атрактивни Winbet бонуси примамват любителите на футболните залози

Бонусът на Уинбет дава допълнителни средства за залагания на потребителите

Атрактивни Winbet бонуси примамват любителите на футболните залози | StandartNews.com

Онлайн букмейкърът Winbet винаги е предлагал атрактивни бонуси на своите клиенти, с които да привлече аудиторията и най-вече феновете на футболните залози. Голям процент от печалбата на букмейкърите идва именно от залозите на футбол, тъй като най-много играчи поставят залози на събития от турнири като Шампионска лига, Висша лига, Серия А и т.н. С примамливият Winbet bonus за нови клиенти, повече играчи си правят регистрация в букмейкъра и започват да залагат на спорт. Бонусът на Уинбет дава допълнителни средства за залагания на потребителите и така ако са направили депозит от 50 или 100 лева, могат да получат още толкова допълнителен бонус за залози.

Настоящият начален Уинбет бонус за спорт е до 200 лева като е 200% от депозита на клиента. В него се включва и специален подарък, който дава възможност да получите допълнителни бонуси след активирането на офертата. Бонусът може да се залага на футбол и това е основният спорт, на който играчите в букмейкъра го разиграват. Именно разиграването на бонус офертата е задължителна, за да може печалбите да се изтеглят. Споед правилата на настоящата промоционална оферта е нужно да направите квалифициращи залози на стойност 6 пъти общата сума на депозита плюс бонуса, като минималният коефициент за разиграване на бонуса е 1.30. Това няма да е никакъв проблем за залагащите, тъй като Winbet предлага високи коефициенти на футболни пазари. Освен това има и голямо разнообразие от селекции, така че ще намерите всякакви пазари за срещите от всички първенства, освен традиционните като краен резултат, брой голове, двата отбора да отбележат и хендикап.

Разбира се, във футбола не можете просто да залагате на победа, равенство или поражение. Доставчиците на залагания предлагат на своите клиенти много по-голямо портфолио, особено за най-важните лиги. В този материал не можем да представим всички възможни приложения, но бихме искали обаче да разгледаме по-отблизо някои от най-популярните опции за залагане.

Голове над / под 2.5:  Много играчи залагат със своя бонус на над / под 2.5 гола Това е общият брой отбелязани попадения в двубоя. Головете на двата отбора се събират. Въпросът е прост: дали ще има над три отбелязани попадения или пък мачът ще бъде ниско резултатен с най-много до два гола.

Точен резултат: Прогнозирането на точния резултат, разбира се, е изключително трудно. От друга страна, тази опция се възнаграждава с понякога с много, много високи коефициенти за залагане. Предвиждайки точния резултат с вашия уинбет бонус за спорт, то ще направите голяма крачка към неговото разиграване.

Полувреме / краен резултат: Пазарът комбинира резултата на почивката и след 90-те минути. Тук обикновено има две възможности. От една страна, и двата резултата трябва да са правилно прогнозирани, а ако не познаете изходът още до почивката, то залогът ви губи.

Голмайстор: Всеки добър букмейкър предлага пазари за голмайсторите в мача. Често тези оферти са свързани с резултата в някои букита, например по следния начин: „Играчът X вкарва ли гол и отборът Y печели мача?“ Резултатът от тези игрови събития обикновено е много добър коефициент за залагане. В Уинбет може да намерите най-основните пазари за голмайстор като Играч да отбележи в мача и да вкара повече голове.

Залагания на живо на футбол: Залозите на живо са специална форма на футболни залагания, която е особено популярна сред играчите. Няма никакъв проблем да залагате с бонуса си на футболни мачове на живо. Залозите се правят, докато срещата е в ход. Предимството за потребителя е, че е възможно да се реагира адекватно на текущите събития. От друга страна, трябва да се отбележи, че коефициентите обикновено са под предлаганите ставки преди мача.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай