Апаши обраха "Ла Фурия"

Шакира брои по 3000 евро на ден за Пике, вратарят на Таити се разголи

Апаши обраха "Ла Фурия" | StandartNews.com

Сао Пауло. Доста неприятен инцидент претърпя испанският национален отбор, преди тимът да замине за Рио де Жанейро за втория им мач от група "Б" на Купата на Конфедерациите срещу Таити. На шестима от играчите им липсваха личните вещи, както и някои много скъпи часовници. От стаята на Жерар Пике бяха задигнати 1000 евро. Именно заради обира в хотела самолетът на испанците закъсня при полета от Сао Пауло. Въпреки инцидента "Ла Фурия" потренира на "Маракана" за 10:0 срещу Таити. 4 гола вкара Фернандо Торес, 3 - Давид Вия, 2 - Давид Силва, а едно попадение добави Хуан Мата.

Въпреки че Пике олекна с 1000 евро, парите обаче едва ли са проблем за гаджето му Шакира. Колумбийската певица се настани в един от най-скъпите хотели в Сао Пауло, за да бъде до любимия си. Тя плаща по 3000 евро на ден за луксозен апартамент, който има всички екстри. С нея, разбира се, е и Милан.

Въпреки че Таити падна срамно с двуцифрен резултат, тимът остана изключително доволен от представянето си - и най-вече от това, че Фернандо Торес изпорти дузпи. Най-щастлив бе вратарят Микаел Рьош. След края на мача той смени екипа си с този на Пепе Рейна, а след това се отправи към зоната за интервюта, но някъде по пътя той загуби шортите, обувките и чорапите си. Затова Рьош говори пред медиите само по бельо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай