Анисе води териер във ВИП ресторант

"Ботев" и "Локо" заровиха томахавките заради диабета

Анисе води териер във ВИП ресторант | StandartNews.com

Звездата на "Ботев" Абел Анисе се разсейва от футбола и напрежението покрай клуба напоследък чрез разходки с кучето. Мадагаскарецът, неговата секси приятелка Рианона и малкото четириного поне 2-3 пъти на седмица са засичани да обядват или вечерят в елитни ресторанти в центъра.

Триото засяда най-често в "Хемингуей" и поръчва дажби дори за териера, разбра "Стандарт". За кучето се полагат особени грижи. То се транспортира в специална розова клетка и не бива пускано да стъпва по мръсните пловдивски улици. По този начин се избягват и неприятни срещи с по-големи бездомни псета. Погледите в ресторантите, където се храни Анисе, обаче обира гаджето му. Канадката Рианона е изключително красива жена. Танцьорката е завършила криминология в университет във Ванкувър, проучи "Стандарт". След нея дамите извиват завистливи погледи, а мъжете чупят вратове, за да не пропуснат походката й на газела.

Кошмарът за локофеновете Анисе (той заби двата гола за "Ботев" за победата в градското дерби) и интимната му дружка са като изскочили от фешън списание. Винаги облечени модерно - те са сред най-обсъжданите светски двойки под тепетата. Междувременно съотборниците на Анисе - Тошко Неделев и Данчо Христов, се включиха в доблестна кауза. Заедно с Крачунов и Тимонов от "Локо" загърбиха клубните препирни и изкачиха вкупом вчера стълбите на главната пешеходна улица. Пловдивските футболисти са посланици на информационна кампания "Открито за диабета". Кампанията е национална и в нея в различни кътчета на България взеха участие плеяда звезди от спорта, киното и шоубизнеса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай