Александър Томов: Стойчо е диригент, взима 20 000 лева

Трансферите на "Титан" са за фиктивни суми, твърди идеологът

Александър Томов: Стойчо е диригент, взима 20 000 лева | StandartNews.com

София. Стойчо Младенов взима 20 000 лева на месец напълно заслужено. Това отсъди идеологът на управлението в ЦСКА Александър Томов в шоуто "Денис и приятели". "По принцип таванът на заплатите е 15 хил. лв., но аз смятам, че треньорът трябва да бъде най-скъпоплатеният служител в един отбор. Той е като диригент на симфоничен оркестър. Затова и 20-те хиляди лева, които получава Стойчо Младенов, са заслужени", заяви Томов в разговора си с Денис.

Шефът на "армейците" бе категоричен, че в края на управлението на "Титан" клубът е бил воден към умишлен фалит, а футболистите са разпродадени срещу фиктивни трансферни суми. Въпреки това Томов остава оптимист за бъдещето на ЦСКА.

"При миналия ми престой в Борисовата градина станахме шампиони с 16 точки преднина пред "Левски". Сега ми стига да спечелим първото място и с 5 точки аванс", каза още Томов.
Междувременно новото попълнение Ревсон, който разочарова тотално до момента, похвали "червените" пред медиите в Бразилия.

"Харесва ми в ЦСКА. Феновете са многобройни. Където и да отидем да играем, там има техни представители. Това е най-популярният клуб в България. Много ми харесва това червено море. Все още се адаптирам към местната култура. Вече говоря няколко думи на български", обяви Ревсон, който е под наем от португалския "Насионал", но едва ли ще остане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай