Александър Томов отново изплува (ОБЗОР)

Александър Томов отново изплува (ОБЗОР) | StandartNews.com

Александър Томов отново изплува. Без особени изненади стана ясно, че мераклията от Острова, който искаше да купи ЦСКА, е негов човек. Шотландецът с турски корени Дениз Кизилоз се щракна на "Българска армия" и скочи на Ивайло Манджуков. "Той провали сделката", отсече бизнесменът Дениз Кизилоз в ексклузивно интервю за "Канал 3". "Ивайло Манджуков не разбира от бизнес. Той ще доведе клуба до фалит. Готов съм да закупя ЦСКА и да платя всички дългове. Манджуков ми поиска 640 хиляди евро, за да плати най-належащите задължения", заяви Кизилос в телефонното интервю, в което отрече връзка с Томов.

Телевизията на ЦСКА обаче разпространи снимка, на която той хапва мелби със Сашо Томов. Освен това на среща с тартори от агитката г-н Кизилоз пристигнал с Малкоч, който беше назначен в НС на ЦСКА от Томов. Малкоч превеждал на бизнесмена. Кизилос отказал да даде банкова гаранция, писмо с намерение или информация за бизнеса си. Той само споделил, че произвежда бельо.

Регистрацията на фирмата му е в Глазгоу. Британски сайтове за бизнес потвърждават за съществуването на такава, но само на книга. Няма абсолютно никакви данни за развивана дейност, а като единствен служител и директор е представен г-н Кизилоз. Това накара агитката да заподозре, че фирмата, създадена миналата есен, е просто пощенска кутия. Още повече, на страницата на компанията във Фейсбук има две снимки и никакви информации. Тази схема вече мина веднъж с "Лира инвестнмънтс" и Лорънс Дейвис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай