"Вердер" цака "Вила" за Тонев

Сашко се изпуснал на купона: "Отивам във "Вила"

 "Вердер" цака "Вила" за Тонев | StandartNews.com

"Вердер" не се е отказал от Алексадър Тонев. Напротив, интересът на клуба е доста сериозен, обявиха от ръководството на немския клуб. "Стандарт" научи, че офертата на германците не е по-лоша от тази на "Астън Вила". Вчера в немските издания се появи информация, че клубът проявява сериозен интерес към българина. В тази връзка "Скай спортс" написа, че за "Вила" ще бъде много трудно да се пребори с "Вердер" за Тонев. Само ден по-рано се смяташе, че трансферът на родния национал в тима от Бирмингам е сигурен. Дори се очакваше вчера той да се появи да медицински прегледи и да подпише. Явно обаче Тонев изчаква най-изгодното предложение.

"Мисля, че той би искал да дойде на "Вердер". В един трасфер винаги има няколко страни", коментираха от немския клуб. Тонев има договор с полския "Лех" до 2015 г., но е сигурно, че напуска. "Ще изчакаме още няколко дни", обявиха от "Вердер".

Пред свои съотборници в "Лех" Сашко разкрил, че отива в "Астън Вила". От няколко дни в Полша върви информацията, че българинът е изиграл последния си мач за отбора от Познан. На вечерята на клуба след края на сезона той си е взел довиждане и с треньорския щаб, и с футболистите, казвайки им, че се мести в Англия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай