6 клуба гледат Буш с "Литекс"

6 клуба гледат Буш с "Литекс" | StandartNews.com

Привърженици дариха на ЦСКА конуси и ластици

Добрите игри на Серджиу Буш мога да му осигурят скоростен трансфер от ЦСКА, даде да се разбере главният акционер в клуба Александър Томов. Румънският голаджия ще бъде гледан под луда срещу "Литекс" и с "Левски".

"Досега 6 агента са заявили желание да дойдат заради а и не само за него. Те са от Португалия, Испания, Великобритания. Няма да има разпродажба на футболисти, но ако има много изгодни оферти за трансфер, трябва да отворим място за юношите. Тази политика на Стойчо Младенов трябва да бъде поощрявана. Не искам да издавам кой от кого се интересува. Ще има много известни мениджъри, които ще дойдат на мача с "Литекс", сподели Томов.

В същото време ЦСКА благодари за дарение, направено от фенове от сдружението "Акционери". 63-ма привърженици събраха набързо 3000 лева за покупка на конуси, ластици и други елементарни пособия, които липсваха за тренировките. Не е тайна, че няколко пъти привърженици помагаха с пари за топки и екипировка.

Иначе от ЦСКА отчетоха успех с детския ден, който събра близо 500 хлапета на "Армията" преди мача с "Раднички" (2:1). Организаторите не са очаквали такъв интерес. Като резонна беше определена бройката от 1500 зрители, платили билети, за да гледат проверката.

След контролата със сърбите от клуба успокоиха, че не се очакват проблеми по мониторинга. До 15 октомври от България трябва да бъде изпратен доклад в УЕФА за финансовото състояние на "червените". При нарушения наказанията варират от глоба до вадене от евротурнирите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай