5 причини за съвършената семейна ски - почивка

Добрата ваканция е хармония, отлични услуги и възможности за релакс

5 причини за съвършената семейна ски - почивка | StandartNews.com

Пълноценната почивка е ключът към доброто здраве. Тя е бягство от стреса на забързаното ежедневие и ключ към нови сили и добро настроение. Избрахме за Вас 5 причини, които ще Ви накарат да пожелаете да се отдадете на заслужен и разпускащ отдих и то с цялото семейство.

Природа

Природата в зимната столица на Балканите- Банско е уникална и това е пословично, а красотата на белите върхове по Пирин планина ще Ви накарат да затаите дъх и да им оставите очарованието си. Гранд Хотел Банско е разположен така, че голяма част от стаите му предлагат на своите гости вълшебна гледка към планината, още със самото им събуждане. Най-красивата планина в България предлага изключителни възможности за любителите на разходките дори и през зимата, ще можете да се насладите на нейното очарование, разбира се без да подценявате опасностите, които крият неорганизираните зимни авантюри. Бъдете разумни, а зимната красота на този регион, ще Ви възнагради със спиращи дъха гледки и вълнуващи приключения. Град Банско и околията изобилстват и от множество исторически забележителности и вълнуващи пътеки, които наистина си заслужават туристическото внимание.

Спорт

Банско е един от курортите, които предлагат на посетителите си и голямо разнообразие от активности и спорт не само през лятото, но и през зимата. Курортът предлага 16 топ писти, подходящи както за професионалисти, така и за начинаещи и деца. Шейни, сноуборд, ски спускания, удобни лифтове и много зимни емоции ще Ви заредят с много положителна енергия и зимни радости.

Гранд Хотел Банско са помислили за комфорта на своите гости, предлагайки им палитра от възможности за зимни спортове и разходки в планината. От ски екипировката и шатъл, който да ги отведе директно на пистата, до организирани разходки и зимни приключения за малки и големи.

Пълноценно семейно изживяване

Много често почивката с деца е трудно съвместима със спокойствието. Децата имат едни радости, а родителите мечтаят за спокойни преживявания. Добрата новина е, че повечето хотели, вече имат решение – специално изградени детски кът за малките палавници. Гранд Хотел Банско е доайен и в тази насока. На територията на хотела има огромна зона за деца, а на разположение на своите малки посетители е плеяда усмихнати аниматори, които с радост ще предложат на малчуганите вълнуващи игри и ежедневни занимания. Безценно време за родителите, които ще могат да се отдадат на желано спокойствие и време за отмора в богатата СПА зона на хотела.

СПА зона и релакс  

От незапомнени времена  СПА процедурите влияят великолепно на тялото и душата на хората. Няма нищо по-разтапящо от гореща сауна след дълго щурмуване на ски пистите на Пирин или пък отпускащ мускулите масаж. Някои от големите хотелски комплекси инвестират не малко в изграждането на сериозни релакс зони, които да допълнят разкоша на една зимна ваканция.

В Гранд Хотел Банско, СПА е не просто зона, това е философия и услуга от най-висок клас. Изобилие от термални предложения – няколко вида сауни, релакс зони, топли басейни и джакузита. Обучени терапевти ще Ви освободят от стреса с богато разнообразие от масажи и азиатски техники. Аромат на евкалипт и вулканични камъни ще Ви пренесат в състояние на пълен релакс и хармония.

Кулинарни изкушения

След като сте подарили на тялото си спокойствие и божествени СПА изкушения е време да предложите и радост на вкусовите си рецептори.

Банско е богат не само на природни и културни богатства, но и на изключителни кулинарни изкушения. В Гранд Хотел Банско  сериозно внимание се обръща не само на традиционната българска кухня и автентични за този регион рецепти, но и на богато разнообразие от интернационални ястия. Ще може да се насладите на месни специалитети, вкусни десерти и отлични вина. Хотела предлага различни кулинарни решения в името на удобството и вкуса на своите гости.

Едно най-хубавите качества на ол инклузив почивката е, че ще се насладите на раноозбразна и качествена храна, обилно и по всяко време. Ще получите истинско кулинарно изкушение и то без да мислите за цената.

След стреса на забързаното ежедневие е безценно да знаем, че някой друг ще се погрижи за семейното меню, вместо нас.

Истински РАЙ! Остава само удоволствието и споделените моменти на щастие и наслада от отлично приготвената храна. А в Гранд Хотел Банско са заложили не само на добрата храна, но и приготвена от отлични кулинарни експерти.

Добрата ваканция е хармония, отлични услуги и възможности за релакс. Пълноценната почивка е бягство от стреса и споделени моменти на щастие с любимите хора. Подарете си я, заредете се с положителна енергия и изживявайте с усмивка ежедневието си!

Bon Voyage!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай