20-годишен талант загина в катастрофа

20-годишен талант загина в катастрофа | StandartNews.com

Трагедия! Така светът описа ужасяващия инцидент с един от най-обещаващите млади халфове. Белгиецът Жуниор Маланда си отиде само на 20 години след тежка катастрофа в събота вечер. Той се е возел на задната седалка на джип, който летял с близо 250 км/ч скорост по един от аутобаните в Североизточна Германия. Колата поднесла и се блъснала първо в мантинелата. След това последвал и челен сблъсък с дърво, който е причинил смъртта на младежкия национал.

Според "Билд", Маланда е бързал да хване самолет, за да се присъедини към подготовката на "Волфсбург". Според белгийския "Sudpresse" зад волана на джипа е стоял футболистът от школата на "Андерлехт" Антъни Д'Алберто (21 г.). Той обаче няма книжка. Имало е и трети човек в колата - Жордан Атеба от "Стандард" Л. Двамата са били на предните две седалки и в момента са в болница с тежки наранявания, но нямат опасност за живота им.

Наръгаха треньора на Афганистан с нож

Екшън в дома на селекционера на Афганистан Юсуф Каргар едва не погуби живота му. В събота вечер той е бил наръган с нож от неизвестен нападател.

Извършителят е причакал Каргар при завръщането му от сватбено тържество. Юсуф е ранен в гърба и главата и е откаран в болница, където е опериран. Състоянието му е стабилно. Полицията все още издирва нападателите. Освен че води националите на родината си, Каргар е и вицепрезидент на местната футболна асоциация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай