1500 лв. на ден за "Левски" от дарения

1500 лв. на ден за "Левски" от дарения | StandartNews.com

"Сините" продължават кампанията и след 24 май

Победата над "Лудогорец" вдигна настроението на феновете на "Левски" и те се активизираха с даренията. "Сините" обявиха, че всеки ден по 10 или 15 души дават пари за бъдещето на клуба.

"Вече броят на хората, които взеха участие в кампанията, минава 1100", обяви изпълнителният директор Константин Баждеков.

"Надяваме се, че хората ще продължат да ни помагат, за да изпълним задълженията, които сме поели", допълни шефът на "сините". На "Герена" дори обмислят да продължат кампанията и след обявената предварително за крайна дата - 24 май. Баждеков разкри също, че се водят разговори с няколко компании и фирми за спонсорство.

"Засега обаче не можем да се похвалим с нищо конкретно. Но с класирането на финала за купата станахме по-атрактивни", каза още Баждеков.

На "Герена" чакат с нетърпение решението на ПФЛ и за финала за купата. "Времето напредва, а трябва да се правят резервации на хотели", отсече Баждеков.

В същото време испанецът Давид Серано обяви, че си тръгва от "Левски" заради семейни проблеми. "Децата са бъдещето", заяви той за сбогом. Сънародниците му Антонио Аниете и Мигел Бедоя пък ще бъдат гости в четвъртък на институт "Сервантес" в столицата. Там ще говорят за впечатленията си от футбола в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай