1500 лева заплата за Камата в ЦСКА

"Червените" чакат сватбен подарък от Антон Божков

1500 лева заплата за Камата в ЦСКА | StandartNews.com

София. 1500 лева на месец! Това е заплатата, под която ще се подписва Христо Стоичков според договора му с ЦСКА, гръмна "Армията". Новият треньор ще трябва да оформи документите с "Титан". Какви бонуси ще получи след евентуалното идване на Гриша Ганчев в клуба, никой не знае. Самият Ицо каза онзи ден, че договорите му са безсрочни. Все пак трябва да парафира документ, с който да бъде регистриран в БФС. Така поне на документи 31-кратните шампиони ще имат най-евтиния треньор в "А" група.

Сделката за ЦСКА все повече върви към вариант "Б", за който "Стандарт" вече писа. Няма да има фалит, "червените" ще играят твърдо в Европа. Всичко като разходи оттук нататък ще поеме Гриша Ганчев. За "Титан" остават 6 месеца, в които да чистят борчовете, и да събират от длъжници. Чакат се пари по трансфера на Сашо Тонев в "Астън Вила", на Спас Делев в "Мерсин", съдебно решение за милионите, пратени по времето на Сашо Томов в офшорка в Люксембург. Вероятно ще остане някакъв "луфт" от 3-4 милиона задължения и след оттеглянето на "Титан". Едва ли ще има проблем да бъдат погасени. Тук ЦСКА очаква помощ от своя запален фен Антон Божков.

Според най-новата клюка той помолил за особен сватбен подарък от прочутия си татко - да му позволи влизане в ЦСКА с акции. Васил Божков отказва да се занимава с български футбол след продажбата на "армейците". Този път обаче един от най-богатите българи може би е размислил. Антон не пропуска мач на любимия отбор, когато си е в България. Следва "армейците" дори в провинцията.
Коалиция Ганчев - Божков-младши ще гарантира повече от добро бъдеще за финансите на ЦСКА. Самото име Христо Стоичков пък е привлякло още един солиден кандидат да помага, който засега опипва почвата.

Очаква се реално нещата да се случат в средата на идната седмица. Това и бави очакваното преминаване на половината футболисти на "Литекс" при "червените". Ицо искаше да види своите любими хлапета с екипа на ЦСКА още днес в Етрополе, но май ще почака няколко дни. Той настоява за братята Илия и Георги Миланови, Антон Неделяков, Ваюши, Симеон Славчев, Сашо Цветков и Николай Бодуров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай