Звездите от Spice music festival 2: Бургас е страхотен!

Възторжени коментари за Бургас споделиха звездите от второто издание на Spice music festival

Звездите от  Spice music festival 2: Бургас  е страхотен! | StandartNews.com

Възторжени коментари за Бургас споделиха звездите от второто издание на Spice music festival в книгата, в която известни гости на града записват своите послания, пожелания и впечатления.

"Бургас вече е моят трети дом", е записал пред автографа си колоритният Lou Bega, който взриви публиката в първата фестивална вечер. Харизматичният изпълнител на Mambo №5, който е от сицилианско-угандийски произход, роден в Мюнхен, но живеещ в Берлин, споделя в посланието, че е бил очарован от Бургас от пръв поглед.

"Никога няма да ви забравя, приятели. Бургас остава завинаги в живота ми. Обичам ви завинаги!", гласи посвещението на невероятната Sonique.

"Прекарах невероятно време в града, това беше първото ми шоу след затварянето по домовете ни заради корона вируса", пишат изпълнителите от италианска денс група, чието име е най-често споменаваното през 2020 -Corona.

Приятни впечатления и невероятни емоции край морето в Бургас споделят в книгата и Rozalla, Las Ketchup,  Mr.President  и британското дуо Maxx.

"Обичаме ви, Бургас. Какъв град, какъв прекрасен фестивал", пишат C+C Music Factory.

В този възторжен дух е и посланието на италианската денс формацията Black Box:

"Здравейте г-н кмет, ние се влюбихме във вашия град. Удивителни хора, удивителна публика!".

The Mad Stuntman от Reel 2 Real споделя, че се е забавлявал много в Бургас и се насладил на всяка минута от престоя си.

Българските изпълнители Братя Аргирови, "Акага" и Спенс също не пестят комплименти към града, фестивала и публиката, и споделят, че с удоволствие ще участват отново в Spice music festival.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай