Вторник,

Засияха Коледните светлини в Казанлък

От: Стандарт -
Засияха Коледните светлини в Казанлък
A
A
A


След тържествено отброяване от Дядо Коледа, Снежанка и тяхната свита от джуджета, а пред компютрите – и с много деца заблестяха елхата и празничните светлини за Коледа в Казанлък. На централния площад „Севтополис“ Дядо Коледа поздрави всички малки и големи граждани на общината: „Годината се изтърколи и аз отново съм тук с много подаръци и усмивки.“, заяви белобрадият старец. Заради противоепидемичните мерки, той отбеляза, че срещата е различна: „Този път няма да се видим в детската градина и в училище, но пред компютрите ще можем да отброим и да грейне Вашата прекрасна елха.“. 
Дядо Коледа напомни на казанлъшките деца и техните родители, че неговата пощенска кутия на ул.“Искра“№4 остава там до 21-и декември, за да може децата да напишат писмо със своите желания, а той и джуджетата ще направят всичко възможно, за да го изпълнят и да донесат подаръците до дома. 
Обградена от джуджета, Снежанка също поздрави децата: „Джуджетата ще ни помогнат да запалим светлините на Коледната елха в центъра на Казанлък, с която Кметът Галина Стоянова иска да направи Казанлък приказен, да Ви пожелае много здраве, топлин, доброта и обич!“ и пожела от името на Кмета „весели празници,здраве и много щастие“!


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията