Тото милионерът спира с готвенето

Тото милионерът спира с готвенето | StandartNews.com

31-годишен готвач от Пловдив е късметлията, който миналата седмица спечели 5 969 029 лв. от играта "6 от 49" на Българския спортен тотализатор. 85-ият тото милионер в историята и първи за 2016 година работи като готвач в Банско през зимата, а лятото - по морето.

Приключвам със сезонната работа, каза в отговор на въпрос на "Стандарт" Семерджиев. Той играе тото от 8 години с постоянни числа. Някои от тях имат символично значение за него, но други подбира на съвсем случаен принцип. Това е и първата парична печалба от тотализатора за Петко, който смята, че късметът каца веднъж в живота на рамото на човек и именно спечелените близо 6 млн. лева са неговият късмет. Той е изключително щастлив от случилото се, макар и в началото да не можел да осъзнае, че това е реалност, а след това изпаднал в еуфория. Племенницата му вече на шега го наричала Милионера.

Петко, който не е семеен, очаква сега пред него да се извие опашка от жени. Все още не е решил какво ще прави с парите, но допуска, че може да се занимава с частен бизнес. Възможно е и да се опитам да развия верига от ресторанти, уточни късметлията. С част от парите той ще помогне на определен човек, но не обяви точно на кого.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай