Ще гледаме „Завръщане“ и „Живи легенди“ на Ники Илиев в Бургас

Актьори от тези филми ще се срещнат на живо с публиката

Ще гледаме „Завръщане“ и „Живи легенди“ на Ники Илиев в Бургас | StandartNews.com

Фестивалът на рибата и виното в Бургас неизменно включва не само развлекателна, но и културна част в своята програма. Тази година отново ще гледаме кино под звездите през първите две от общо три вечери. Пред публиката ще бъдат прожектирани любими филма на режисьора Ники Илиев - най-новият "Завръщане" и "Живи легенди". Част от хората, които са ги създали или участват в тях като актьори, ще са гости на фестивала.

Местни танцови състави и изпълнители ще допълнят дневната програма, а в кулинарния сектор ще видим популярни имена, които ще демонстрират готварските си умения.

Фестивалната зона ще бъде разположена край експоцентър "Флора" и ще работи от 16.00 до 23.00 ч. на 11 септември и от 11.00 до 23:30 часа през останалите 2 дни. Входът е свободен!

Поредното издание на Фестивала на рибата и виното ще обогати есенния културен календар на Бургас със специално подбрани кулинарни изкушения и събития. В Морската градина ще ви очакват кулинарни шатри на някои от най-добрите морски заведения, а готвачите им ще приготвят пресни морски деликатеси директно пред посетителите. Селектирани изби от цялата страна ще представят най-добрите си напитки, допълнени със съвети какво вино с каква храна трябва да съчетаваме.

Всеки, който чувства себе си кулинар, може да вземе участие в конкурсите за любители, а ако имате малко повече опит в кухнята, можете смело да се впуснете и в конкурса за "Най-вкусна рибена чорба". Програмата започва в петък от 17.00 ч., а в събота и неделя забавленията ще текат от 11 до 23 ч.

В музикалната програма ще видим и чуем любими изпълнители на няколко поколения - Йорданка Христова, Орлин Павлов, Георги Мамалев, Стефан Вълдобрев, "Керана и космонавтите".

 

За повече информация следете FB страницата на фестивала:

https://www.facebook.com/festivalnaribata/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай