Розето ще е главен герой в Wine & Spirits Fest Burgas’2020

Той ще се проведе от 24 до 26 юли в експоцентър "Флора"

Розето ще е главен герой в Wine & Spirits Fest Burgas’2020 | StandartNews.com

В петък започва поредното седмо издание на Wine & Spirits Fest Burgas, което ще се проведе в експоцентър "Флора". Неговите посетители ще могат да дегустират от изложените напитки, да договорят търговски условия за разпространение или да си закупят продукти на място на доставна цена.

През годините Wine & Spirits Fest Burgas се утвърди като форум, който насърчава към избор на качествени вина и спиртни напитки, изграждайки критерии, по които потребителите да търсят и консумират най-доброто от българските и чуждестранните производители в бранша.

Престижът на родното винопроизводство тази година ще защитават едни от най-утвърдените български производители: Бутикова винарна Zelanos, Винарна Черноморско злато, Вила Юстина, Винарна Todoroff, Винарна Братанови, Домейн Мараш, Вила Ямбол, New Bloom Winery, Винарска изба Едоардо Миролио, Винарна Свищов, Kubera.bg, Via Antica, Libera Estate, Двор#1,  Haralambievi family vineyard и много други.

Santеro Winery ще представят най-новата и модерна линия на Santero "9•5•8". Акцент върху пенливите вина ще намерите на щанда на Vescovado Wine, които за първи път ще презентират вината си не само пред бургаската, но и пред българска публика. Fun Wine ще представят новата и свежа визия на вината - нискоалкохолни, нискокалорични и леко шампанизирани.

За разнообразието и пъстротата на фестивала ще допринесат участници със свое производство сирена с трюфели, трюфели, екзотични пикантни сладка, пюрета и разядки.

"Тази година Wine & Spirits Fest Burgas  чества розето и ви очаква в най-розовото ви настроение. Заповядайте да се разхладим, развеселим и разсеем в компанията на най-добрите вина!", казват организаторите.

Цената на еднодневния билет е 10 лева и включва дегустация по щандовете, подарък -  брандирана дегустационна чаша и вода. Цената за два дни от фестивала е 15 лева.

Facebook: Wine Fest Burgas

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай