Рапърът Енчев сътвори бодират с прическата на сина си

Александър, който е участник в проекта по гражданско образование „Пазители на пътя“, носи знака „Стоп!“ и пешеходна пътека тип "зебра", коафирани върху главата му

Рапърът Енчев сътвори бодират с прическата на сина си | StandartNews.com

С тематична прическа, свързана с безопасността на пътя, пристигна на училище синът на рапара Георги Енчев. Второкласникът Александър, който участва в проекта  по гражданско обазование на своя клас „Пазители на пътя“, носи знака „Стоп!“ и безопасната за преминаване  улицата зебра, коафирани мърху главата му.
Пърформънсът е замислен  специално за проекта на втори „а“ клас от разградското училище „Васил Левски“, обясни  класният ръководител на малчуганите Валентина  Георгиева. Тя насърчила децата да  работят по темата, след като  тяхна съученичка  станала  жертва на тежка катастрофа.
Сред идеите на малчуганите е създаването на  запазена марка пътен знак „Пази детето!“., който класът иска да монтира на опасно кръстовище край училището. Конкурсът за графичното изображение  е спечелен от  Александър Енчев и като награда за творческия успех баща му го възнаградил с артистичната прическа, разказа сам малкият.
Рапърът от дуото „Румънеца и Енчев“ не е  единвственият родител,  който помага на второкласниците в гражданската им инициатива. Бащи  и дядовци, полицаи, шофьори на линейки идват в училището и разказват на децата за рисковете на пътя. В отговор второкласниците  показват  наученото в ролеви игри. Всички хрумвания се събират в детския „Гараж за идеи“, а най-интересните малките  влогъри качват в  You Tube канала на училището.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай