Неделя,

Парното в София тръгва от днес

От: Стандарт -
226
Парното в София тръгва от днес
A
A
A

От днес "Топлофикация София" започва включването на отоплението в столицата. Първо то ще бъде включено в детските градини, учебните и здравните заведения, след тях жилищните сгради и накрая административните сгради и стопанските потребители.

"Напомняме на клиентите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител", напомнят от столичната "Топлофикация".

Там, където вътрешната инсталация не е запълнена, отоплението няма да бъде включено, защото това означава, че в някое жилище ремонтът още не е приключил.

"Топлофикация София” дава възможност на клиентите, които желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.

За допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон и за въпроси, свързани с топлоподаването, клиентите могат да се свържат с кол центъра на компанията на тел. 0700 11 111.


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията