Онлайн предизвикателство „Улови момента“ организират в Стара Загора

В нея могат да се включат всички жители и гости на града, като изпратят свои снимки от красиви кътчета на Стара Загора

Онлайн предизвикателство „Улови момента“ организират в Стара Загора | StandartNews.com

Туристически информационен център към Община Стара Загора в партньорство със Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора, организират онлайн лятна инициатива под надслов „Улови момента“. В нея могат да се включат всички жители и гости на града, като изпратят свои снимки от красиви кътчета на Стара Загора.


„Изпратете ни снимки, които са запечатали вашите незабравими моменти от Града на липите, правите улици и поетите, а ние ще ги публикуваме, за да вдъхновим повече хора да посетят и да се насладят на Стара Загора“, призовават организаторите.


Предложения ще могат да бъдат изпращани като лично съобщение на фейсбук страницата на Туристически информационен център - Стара Загора https://www.facebook.com/tourstarazagora/ - от днес до 31 август. Всички кадри ще бъдат публикувани и ще се радват на голяма аудитория. Участниците в кампанията пък ще могат да спечелят един от девет ваучера на стойност 30 лв. от ресторант и пицария „Царя 65“, ресторант „Чевермето“, Ресторант „Орфейда“ Парк – хотел Стара Загора, ресторант „Уникато“, ресторант „Заара“, ресторант „Зеленият хълм“, ресторант The Fat Chef, Hello caffe и клуб Il Mondo.


Тегленето на печелившите ще бъде на случаен лотариен принцип и ще се излъчва онлайн на 1 септември. Победителите ще получат наградите си на специален коктейл.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай