Община Стара Загора с обновен Център за информация и услуги

В модерен Център за информация и услуги вече се обслужват гражданите на Община Стара Загора

Община Стара Загора с обновен Център за информация и услуги | StandartNews.com

В модерен Център за информация и услуги вече се обслужват гражданите на Община Стара Загора. С изцяло обновена визия и интериор са новоизградените два салона за клиенти- един за чакащи и един за клиенти, които се обслужват в момента. „Община Стара Загора вече има най-модерния център за обслужване на клиенти в България“, обясни секретарят на местната администрация Делян Иванов.

 По време на ремонтните дейности са създадени условия за достъпна среда за хората с физически увреждания и стая, предназначена за майки с малки деца. Изградено е ново гише „Информация”, където ще се обслужват граждани и ще могат да бъдат получавани готови документи.

Иванов допълни, че до няколко дни ще бъдат извършени всички довършителни работи по обекта. Предвижда въвеждането на система за удовлетвореност на клиентите, както и информационни табла и безжичен интернет за ползвателите на услуги. Броят на досегашните гишета е запазен, но те са разположени по нов начин, който улеснява достъпа на старозагорци до служителите.

Предвижда се официалното откриване на Центъра да бъде в началото на октомври.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай