Събота,

Община Казанлък поздравява златните двойки на Казанлък 2020

От: Стандарт -
Община Казанлък поздравява златните двойки на Казанлък 2020
A
A
A

Въпреки кризисните времена, Община Казанлък достига до всяка от общо 106-те Златни двойки на Казанлък. Подаръчни комплекти от името на Кмета Галина Стоянова изненадват приятно „младоженците“, които в необичайната 2020 отбелязват своя 50-годишен юбилей съвместен живот.

Поради невъзможността да бъдат събрани заедно, както в изминалите четири години, Златните двойки на Казанлък получават подаръци, чашите и шампанското по домовете си от екипи на общински служители.

В Поздравителния адрес към съпругите и съпрузите, устояли на предизвикателствата на времето заедно, Кметът Галина Стоянова посочва: „Времената, в които живеем в момента, ни поставят пред изпитанието да запазим човешкото общество и цивилизация. Изолацията, доброволно приета от нас, която може да спаси много човешки животи, за съжаление взема и частичка от душата ни. Точно в този момент, ние имаме най-голяма нужда от Вас! Мъдростта, която като благородна патина е обвила Златното ви съжителство, може да спаси тези частици от нашите души. Вярата, че щом Вие сте успели да преборите житейските предизвикателства, ще успеем и ние, ни дава най-ценното в момента, а именно – надежда! Надежда, че и това ще мине и ще дочакаме по-добрите времена.

Благодарим Ви за примера, за това така важно доказателство, че любовта и грижата, могат да ни спасят, дори и в тежки моменти като този!“, заявява Кметът на Казанлък към Златните двойки 2020.

 

 

Тагове:

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички