Надрусан шофьор помете пешеходка

Надрусан шофьор е ударил с колата си „Опел Астра” 44-годишна старозагорка която е получила тежка черепно-мозъчна травма.

Надрусан шофьор помете пешеходка | StandartNews.com

Надрусан шофьор е ударил с колата си „Опел Астра”  44-годишна старозагорка която е получила тежка черепно-мозъчна травма.  Жената е в тежко състоние, има реална опасност за живота и е транспортирана за лечение в университетската болница "Св. Георги" в Пловдив.Инцидентът е станал до магазин "Метро" в южния банкет на пътното платно, съобщиха подробности от полицията. Водачът, на 36 години,  навлязъл в банкета и отнесъл с предната дясна част на автомобила пешеходката.След това дори не спрял, а продължил напрде и се натресъл в паркиран "Мерцедес". 
В следствие на удара жената е получила  Водачът  При полевия тест на шофьора на място за употреба на алкохол и наркотични вещества, се оказало, че той е надрусан - употребил е амфетамин. Мъжът е задържан за 24 часа и вероятно ще бъде съден по бълзата процедура за причиняване на тежка телесна повреде  ишофиране след употребна на наркотици.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай