Над 100 творби събра конкурсът на Община Стара Загора

Над 100 творби на малки и големи се включиха в първия по рода си онлайн конкурса на тема „Коледни вълшебства“

Над 100  творби събра конкурсът на Община Стара Загора | StandartNews.com

Над 100 творби на малки и големи се включиха в първия по рода си онлайн конкурса на тема „Коледни вълшебства“, организиран от Община Стара Загора. Най-малкият участник е едва на 9 месеца, а най-възрастният е на 55 години.

„Получихме много красиви, пъстри и различни произведения. Всички бяха заредени с много положителна емоция. Участниците с ентусиазъм ни изпращат рисунки, апликации, авторски стихотворения и различни коледни украси“, споделят организаторите от отдел „Култура“.

В надпреварата се включиха малки и големи от различни краища на България. Има творби Горна Оряховица, Шумен, Пазарджик, Пловдив, София, Бургас. Най-активни в конкурса с предложения са старозагорци. Всички предложения вече са публикувани на официалната фейсбук страница на отдела „Култура и туризъм към Община Стара Загора“ по реда на тяхното постъпване.

„Благодарим всички участници, за невероятните творби, с които създавате празнично настроение на всички. Огромният интерес към конкурса „Коледни вълшебства“ е разбираем, защото всеки от нас- малък или вече голям, вярва в чудеса и има нужда от вълшебства“, казват още организаторите.

Експертно жури ще оцени и отличи най-добрите творби като голямата награда е магичен коледен сет, а всички участници ще получат грамоти. Имената на наградените ще бъдат публикувани във фейсбук страницата на отдел „Култура и туризъм“, както и на сайта на Община Стара Загора в дните преди Коледа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай