Събота,

Кампанията на Община Бургас "Подари от сърце" с променени условия

От: Стандарт -
118
Кампанията на Община Бургас "Подари от сърце" с променени условия
A
A
A

С най-мечтания подарък за Коледа можете да зарадвате дете или възрастен човек в неравностойно положение и тази година, въпреки сложната епидемиологична обстановка заради К-19.

Третото издание на кампанията на Община Бургас "Подари от сърце" ще се състои, но с променени условия за участие.

На сайта на администрацията www.burgas.bg отново ще бъдат публикувани списъци с желанията на всички, които са настанени в 12-те социални заведения на територията на града или ползват дневни социални услуги в останалите 14 центъра.

За да се спазят наложените ограничителни мерки, желаещите да се включат в кампанията трябва да се свържат с управителя на социалното заведение, за  да уточнят на кого ще купят подарък и да го изпратят по куриер. Телефоните на управителите и адресите  на социалните заведения и центрове ще бъдат обявени към списъците с желания.

За тези, на които вече са осигурени подаръци от благодетели, срещу името им ще има отбелязано сърчице. Списъкът ще се актуализира по няколко пъти на ден.

Списъкът с информация кой за какъв подарък си мечтае е достъпен на страницата на Община Бургас  на адрес  https://www.burgas.bg/bg/info/index/1482   

Крайният срок за участие в инициативата е 11 декември - петък.

 

 

 

 


Всички новини от категория Регионални.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията