Избират с имейли първата Царица Роза

Гласуването ще се състои от 11 май до 1 юни 2020 г.

Избират с имейли първата Царица Роза | StandartNews.com

Конкурсът за избор на Царица Роза 2020 ще се проведе за първи път онлайн. За целта е създаден специален сайт https://queenrose.eu. Той тръгва всеки момент, съобщи община Казанлък. Гласуването ще се състои от 11 май до 1 юни 2020 г.

 

Новият формат се налага заради социалната изолация за ограничаване на разпространението на коронавируса в страната. За първи път гласът на всеки казанлъчанин ще бъде зачетен онлайн чрез личен имейл, а за стриктното спазване на регламента и отчитане на резултатите ще следи жури със заповед на кмета Галина Стоянова. В сайта всеки ще може да гласува за претендентката си като кликне на появилата се икона „сърце”.

Всички красиви и смели абитуриентки – претендентки за престижната титла в Казанлък, ще трябва да попълнят Декларация за информирано съгласие, която ще бъде приложена на сайта. Даваме път на тяхното въображение и най-свежите идеи за перфектно представяне във виртуалното пространство като следващата владетелка на Долината на розите и на тракийските царе, казаха още от общината. Сутринта на 1 юни 2020 година ще бъдат обявени Царица Роза 2020 и нейните подгласнички, а на 5-и юни ще се състои и официалната церемония по коронясване на Царица Роза 2020г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай