Пускат билети за филма с Мария Бакалова

Гледайте в Бургас първия български филм с главна роля на Мария Бакалова – „Като за последно“

Пускат билети за филма с Мария Бакалова | StandartNews.com

Утре, 7 май, стартира продажбата на билети за две бургаски прожекции на първия голям български филм с участието на изгряващата звезда на световното кино Мария Бакалова – „Като за последно“. Те ще са в един ден – 23 май – от 17 и 20 часа – в Културен дом на нефтохимика.

Цени: 12 лева за учащи и пенсионери, 15 лева за редовен билет. Част от екипа, осъществил филмовата продукция, ще пристигне край морето за бургаската премиера.

Билети търсете на каса "Часовника" всеки ден от 10 до 18 часа, без събота и неделя (в деня на прожекциите след 16 часа ще се продават и на каса НХК). Телефон за информация: 0894 898 098.

 

 

* Авторите представят сюжета на комедията „Като за последно“ така:

 

 

Едно момиче трябва да бъде спасено от самоубийство със силата на любовта и това не може да стане без поредица от комични ситуации. Когато жълтата преса раздухва фалшива сензация, че 70-годишен жив класик е оплетен в брачните мрежи на 23-годишно момиче, няма как да не се появят свещеник заедно с „превъзпитаните“ си питомци от неделното училище в затвора, бивш военноморски капитан в компанията на шеметни старци, враждуващи за наследство сестри и, разбира се, дебело внуче. Всеки от тях се бори за това, което смята за най-важно - любов, изкупление, пари, наследство, чест, приятелство. Лавина от абсурдни преживявания преобръща живота и взаимоотношенията на героите.  Всеки научава по нещо ново за другия, но и за самия себе си.

 

 

Режисьор на филма: Ивайло Пенчев

Сценарий: Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел ЦанковОператор: Георги Челебиев

Композитор: Георги Стрезов

Участват:Васил Банов, Мария Бакалова, Филип Аврамов, Малин Кръстев, Антон Радичев, Китодар Тодоров, Герасим Георгиев – Геро, Яна Маринова, Анастасия Ингилизова 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай