Дивата македонка остава в болница

Гонят чужденката от „Гюешево” до Кюстендил

Дивата македонка остава в болница | StandartNews.com
  • Гонят чужденката от „Гюешево” до Кюстендил
  • Счупила бариерата на границата и влетяла незаконно
  • Не се е подчинила на полицията и дори е ударила две патрулки

 

39-годишна македонка, която мина незаконно границата с България, не се подчини на полицията и след гонка с униформените блъсна две патрулки в Кюстендил, остава в болницата. Днес се очаква да излязат резултатите от кръвните й проби, които ще покажат дали е употребила алкохол или дрога. Жената преминала вчера с мръсна газ през ГКПП „Гюешево“ без разрешение на надлежните органи на властта. Буйната дама управлявала лек автомобил с швейцарска регистрация, не спряла за проверка, а профучала като счупила граничната бариера. Впоследствие, в района на с. Гърляно, тя не изпълнила полицейски разпореждания и пак не е спряла на подадения й сигнал от служители на РУ на МВР гр. Кюстендил.

Шофьорката била гонена до Кюстендил, където най-после била спряна в района на кв. „Могилата“. Междувременно, шофирайки, чуждата гражданка блъснала и два полицейски автомобила, съобщават от Апелативна прокуратура София.

Поради факта, че жената била в неадекватно състояние, бил повикан екип на ЦСМП към МБАЛ гр. Кюстендил. Пристигналите на място медици установили, че тя е с повишена телесна температура. Бил й направен бърз тест за наличие на вируса COVID-19, който бил отрицателен. Взета й е била кръв за изследване на наличие на алкохол и упойващи вещества, тъй като буйната дама отказала дрегер. При инцидента за щастие няма пострадали хора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай