Датата на тайния Sofar концерт в Бургас е ясна – 16 август

Регистрацията е отворена, а местата свършват бързо!

Датата на тайния Sofar концерт в Бургас е ясна – 16 август | StandartNews.com

Sofar Sounds обяви датата на първия си таен концерт в Бургас - 16 август. Екипът ще излезе за първи път от столицата, за да пренесе своята магия край морето. Това ще се случи със съдействието на Община Бургас.

Sofar Sounds е международен формат концерт, който съществува в над 300 града по цял свят. В България той се провежда засега само в София и се радва на изключително голям интерес. На всеки концерт се представят трима артисти с авторска музика. До момента на сцената на Sofar са се изявявали Рут Колева, Прея, Тино, Елена Сиракова, Тони, Мастило, Свилен Ноев и още много други познати и непознати български и чуждестранни артисти.

Тайната съставка на Sofar е... тайната! Гостите на събитието получават адреса на локацията ден преди събитието, а на място разбират кого ще слушат. Въпреки неизвестността, почитателите на формата нямат търпение за всеки следващ концерт и местата свършват за броени часове.

Регистрацията за концерта е вече отворена и може да се запишете тук.

Sofar Sounds е безплатно събитие и работи на базата на дарение. В края на концерта ще можете да оставите сума по ваше усмотрение.

Събитието ще се проведе със стриктно спазване на всички необходими мерки срещу разпространението на COVID-19. Организаторите си запазват правото на промени в случай на изменение на противоепидемичните мерки на територията на България.

Някои от най-популярните изпълнения на Sofar:

https://www.youtube.com/watch?v=ikRkAHYZy4A

https://www.youtube.com/watch?v=Oc5oBRQG4fI

https://www.youtube.com/watch?v=8_tPX8uKI7k

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай