Дамите от „Зонта клуб Стара Загора“ с благотворителен базар „С любов към децата със специални нужди“

Продажбата на различни сувенири, красиви украшения и картини

Дамите от „Зонта клуб Стара Загора“ с благотворителен базар „С любов към децата със специални нужди“ | StandartNews.com

Дамите от СНЦ „Зонта клуб Стара Загора“ разположиха на пешеходната алея на бул. „Митрополит Методий Кусев“, източно от Общинска администрация, благотворителен базар. Каузата е под мотото „С любов към децата със специални нужди“. Продажбата на различни сувенири, красиви украшения и картини.

„Тези деца са скрити за обществото. Ние не ги виждаме и в забързания си живот не се сещаме, че и те имат нужда от внимание, грижа, любов, хубави дрехи, лакомства. И не само, те имат нужда от рехабилитация, специални грижа, работа с психолог, логопед. Те са деца герои, но за съжаление съдбата не е благосклонна към тях. Нашата кауза е да ги подкрепим и да помогнем като съберем средства чрез благотворителния базар, така необходими за рехабилитацията им и да им дадем искрица надежда, радост и усмивка“, споделят от „Зонта клуб“.

Събитието се реализира с подкрепата на Община Стара Загора. Своята съпричастност към добротворското дело изказаха лично и зам.-кметовете Надежда Чакърова и Милена Желева при откриването на базара.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай