Скандал. Манолова става репортер от "Арена Армеец"

Отново се готви похищение на вота, каза тя.

Скандал. Манолова става репортер от "Арена Армеец" | StandartNews.com

Отново се готви похищение на вота. Ще влезем в зала „Арена Армеец” и ще предаваме на живо от вътре, заяви Мая Манолова от „Изправи се! Мутри вън!“ на брифинг пред столичната зала, където се предават изборните книжа, предаде БГНЕС.

Никола Вапцаров от партията се оплака, че е бил изхвърлен от залата. Той мотивира присъствието си с факта, че като кандидат за народен представител има това право.

Имаме всички основания да се притесняваме, че числата ще бъдат преправяни, така, че удобни за ГЕРБ субекти за влязат в парламента, каза още Манолова.

„Успех за партиите на протеста, за българските граждани. Не се изплашиха, не се поддадоха да гласуват. От утре България няма да е същата“. Това каза по-рано пред БНР Манолова, един от лидерите на „Изправи се! Мутри вън!“. 

По думите ѝ следващо правителство на Бойко Борисов няма да е възможно. 

„Започнахме паралелно преброяване на резултатите и ще се опитаме да опазим гласа на българския гражданин“. 

Според нея няма лошо в пъстър парламент, защото така повече българи ще имат представителство. 

„Наши естествени партньори са „Демократична България“ и Слави Трифонов... Искаме пряка финансова подкрепа за малките фирми, засегнати от кризата. Подкрепа на българските домакинства. Съставяне на комисия за ревизия на управлението на Борисов“. 

По-рано на брифинг Манолова обяви, че в платформата „Изправи се! Мутри вън!“ са получили десетки сигнали за купуване на гласове в ромските квартали в София и в Пловдив. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай