Нинова даде старт на кампанията си в Пловдив

Промяната е неизбежна и тя има образ-смели,умни и почтени хора с ясен план за страната, заяви лидерът на БСП

Нинова даде старт на кампанията си в Пловдив | StandartNews.com

Лидерът на БСП Корнелия Нинова даде днес официален старт на предизборната кампания на партията в Пловдив. Нинова, която е водач на листата под Тепетата обясни пред събралите се симпатизанти, че е избрала именно Пловдив, за да постави началото, защото градът ни е културно и духовно средище.

Ето какво каза Корнелия Нинова:

"България е изправена пред съдбоносен избор и днес е време дали да продължим по старому или искаме промяна, която да отговаря на новите предизвикателства. След 11 години управление на ГЕРБ ние сме първи по бедност, корупция и смъртност. Преди 4 години обявихме битка на "паралелната държава". Промяната е неизбежна и тя има образ-смели,умни и почтени хора с ясен план за страната. Искаме да гарантираме на нашия народ спокойствие и сигурност. Здравето ни няма да се търгува, а образованието на децата ни няма да е бизнес.

 

Корнелия Нинова даде старт на предизборната си кампания в Пловдив ВИДЕО/СНИМКИНовиниИнформация

Стартът за надпреварата бе даден символично в изложбена зала „2019“ – Живопис.

Корнелия Нинова даде старт на предизборната си кампания в Пловдив ВИДЕО/СНИМКИНовиниИнформация

Според Нинова промяната на управление на модела е неизбежна. А визията на БСП за нея е ясна и проста:Няма да се краде, свободни, почтенни, умни и предприемчиви хора ще правят модерна икономика без рекет. А от там трябва да се тръгне и към получаване на достойни доходи за труд.

Корнелия Нинова даде старт на предизборната си кампания в Пловдив ВИДЕО/СНИМКИНовиниИнформация"Земеделските производители ще получат нашата подкрепа", отбеляза Нинова и призова избирателите да повярват в собствените си сили и да дадат своя вот. 

Манол Генов пък подчерта, че се вълнува изключително, че е номиниран в областта с най - голям електорат след столицата. От града под тепетата ще бъдат избрани 22 народни представители. Генов уточни, че ще работи за бизнес без натиск. Според  него управлението на ГЕРБ се характеризира с лоши пътища и култура под натиск. 

"Никой самозабравили се управник не бива да казва, че пловдивчани са се разглезили след като искат локални платна по Асеновградско", добави Генов. 

Корнелия Нинова даде старт на предизборната си кампания в Пловдив ВИДЕО/СНИМКИНовиниИнформацияСлед официалния срарт делегацията на БСП се отправи към шатрата си на центъра. Въодушевени подръжници на левицата през цялото време спираха Корнелия Нинова за да изразят подкрепата си към нея, съобщава в. "Марица".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай