Четвъртък,

Каракачанов: Първите резултати не ми харесват

От: Агенция Стандарт -
249
Каракачанов: Първите резултати не ми харесват
A
A
A

„Първите резултати не ми харесват, не са задоволителни. Всичко е въпрос на по-задълбочен анализ. По exit poll нещата не са добре”, коментира пред Нова Красимир Каракачанов от ВМРО.

„Важно е след тези избори, партиите да имат отговорността да създадат правителство. Пожелавам на тези, които се класираха от първо до четвърто място, да имат куража, а не да хвърлят държавата в криза”, каза Каракачанов.

"Лесно е да се явяваш на избори, особено, когато някой друг ги плаща - държавата, трудно е да се поеме отговорността", заяви Каракачанов.

Ще анализираме защо ВМРО имат този нисък резултат, каза още той.

"Сега ще сърбаме попарата на експеримента - машинно гласуване, при положение, че в целия свят го отменят, но това е съдбата на нас българите - ние 32 години смятаме, че изборите са тото и избираме някакви хора, които ни обещават най-красивите лъжи", добави лидерът на патриотите.

Той определи машинното гласуване като "безсмислица". "Абсурд е в България да въведеш машиннот гласуване, а по плажовете в Гърция да се гласува на хартия", категоричен бе лидерът на ВМРО.


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com