Петък,

ДПС: Хора без чест нямат място в управлението

От: СТАНДАРТ -
286
ДПС: Хора без чест нямат място в управлението
A
A
A

Държавните органи трябва да функционират в полза на хората. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в Кърджали.

Екипът на Централния лъч на ДПС подкрепи кандидатите за народни представители от област Кърджали и партийния апарат в Момчилград, село Звездел, Крумовград, Кирково и Възрожденци, община Кърджали.

 

Може да бъде изображение с 3 души, стоящи хора и на открито

Водач на листата на ДПС в Кърджали е лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, втори е Хасан Азис, трети Ресми Мурад, четвърти Мукаддес Налбант и пети Байрам Байрам.

Може да бъде изображение с 2 души, стоящи хора и на открито

"От тук на висок глас трябва да кажем: Хора без чест, хора, за които конституцията, законите, правилника на Народното събрание нямат значение, нямат място в демократичните органи на нашата родина. И ние на тези избори ще го покажем. Защото възстановяването на държавността означава държавните органи и институции да функционират, съгласно конституцията и законите на страната, в диалог, координация и взаимен контрол, изпълнявайки ясна програма за ускорено икономическо развитие на страната с ясни приоритети. Това означава рестарт на държавността", каза още водачът на листата на ДПС в Кърджали и председател на ДПС Мустафа Карадайъ, цитиран на фейсбук страницата на Движението.

Може да бъде изображение с 3 души, стоящи хора, цвете и на открито

Карадайъ заяви още, че ДПС е единствената партия, при която има приемственост между поколенията и това се вижда най-ясно в изборните листи, където опитните политици са с младите.


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички