ДПС: Хора без чест нямат място в управлението

Държавните органи трябва да функционират в полза на хората, каза Карадайъ

ДПС: Хора без чест нямат място в управлението | StandartNews.com

Държавните органи трябва да функционират в полза на хората. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в Кърджали.

Екипът на Централния лъч на ДПС подкрепи кандидатите за народни представители от област Кърджали и партийния апарат в Момчилград, село Звездел, Крумовград, Кирково и Възрожденци, община Кърджали.

 

Може да бъде изображение с 3 души, стоящи хора и на открито

Водач на листата на ДПС в Кърджали е лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, втори е Хасан Азис, трети Ресми Мурад, четвърти Мукаддес Налбант и пети Байрам Байрам.

Може да бъде изображение с 2 души, стоящи хора и на открито

"От тук на висок глас трябва да кажем: Хора без чест, хора, за които конституцията, законите, правилника на Народното събрание нямат значение, нямат място в демократичните органи на нашата родина. И ние на тези избори ще го покажем. Защото възстановяването на държавността означава държавните органи и институции да функционират, съгласно конституцията и законите на страната, в диалог, координация и взаимен контрол, изпълнявайки ясна програма за ускорено икономическо развитие на страната с ясни приоритети. Това означава рестарт на държавността", каза още водачът на листата на ДПС в Кърджали и председател на ДПС Мустафа Карадайъ, цитиран на фейсбук страницата на Движението.

Може да бъде изображение с 3 души, стоящи хора, цвете и на открито

Карадайъ заяви още, че ДПС е единствената партия, при която има приемственост между поколенията и това се вижда най-ясно в изборните листи, където опитните политици са с младите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай