Жена паркира на покрива на гараж

Жена паркира на покрива на гараж  | StandartNews.com

Дама зад волана катастрофира, а лекият й автомобил буквално „кацна" върху покрива на гараж. Пътният инцидент стана в благоевгадския квартал „Еленово" в неделя сутринта. За късмет колата спряла движението си навреме и не паднала на тротоара, който е на 3 метра по-ниско.

Жената загубила контрол над управлението на возилото, което излязло от улицата, мина между две дървета и „паркирало" върху частен гараж. Пристигналите на място полицаи установили, че парапет е спрял лекия автомобил, за да не полети надолу. Под ската на десния тротоар на улица „Рила" са направени гаражи на живущите в отсрещните жилищни блокове.

Няма пострадали пешеходци, по това време никой не е вървял по тротоара, където е минала колата. В резултат на пътния инцидент е пострадала спътниччка на водачката. Тя е транспортирана с линейка в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с болки в кръста. Направени са й изследвания. Дамата зад волана е невредима, пробата й за алкохол с полевия тест е отрицателна. Взета й е и кръвна проба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай